4

Closed

Not Getting/Setting Profile values properly when <anonymousIdentification enabled="true"/>

description

Great work overall, thank you very much. I have attached a patch file that addresses the issue.

file attachments

Closed Jun 15, 2009 at 8:24 PM by velio

comments

velio wrote Apr 17, 2008 at 6:33 AM

Thanks a lot.
I will apply the patch next couple of days and issue a release.

Best Regards

wrote Apr 17, 2008 at 6:33 AM

wrote Apr 26, 2008 at 7:15 PM

velio wrote Apr 26, 2008 at 8:20 PM

Hi,
I haven't found a way to open the real content inside the file.
Please, provide me with a tip about.

Regards

wrote Apr 26, 2008 at 8:21 PM

deusBlue wrote Apr 28, 2008 at 2:10 PM

I've also had problems retrieving profile information, often (but frustratingly not always) returning blank profiles. Haven't been able to pin down what's going on & have run out of time now. I'm running on the <anonymousidentification> default configuration which I believe is "false".

wrote Apr 28, 2008 at 2:15 PM

wrote Oct 29, 2008 at 4:18 PM

dreamlusion wrote Oct 31, 2008 at 1:01 AM

velio, sorry for not replying sooner.. Actually I didn't get any nofication from Codeplex about your replies. The patch is in CodePlex Client format, you need to "applypatch" with the CodePlex Client.. Not very handy, so I'm uploading the original version, the modified version and their plain ol' diff.

Please not that this patch is for change set 17257, so to make it work with current version, additional work may be required.

In response to werD420 email.

wrote Oct 31, 2008 at 1:01 AM

werD420 wrote Nov 1, 2008 at 9:51 PM

Thanks a lot dreamlusion. That's the fix I needed. Im' attaching the file merged with the current source(as of 10-31-2008)

wrote Nov 1, 2008 at 9:51 PM

wrote Jun 15, 2009 at 8:24 PM

wrote Jun 15, 2009 at 8:24 PM

wrote Feb 14, 2013 at 12:09 AM

wrote May 16, 2013 at 6:27 AM